Hoppa till huvudinnehållet

Ni är  proffs  på det ni gör. Vi hjälper er att  berätta det! 

Vi vet vad smart kommunikation kan göra för att få en verksamhet att lyfta ännu ett snäpp. Därför brinner vi för det vi gör! Vi skapar formspråk som väcker intresse, skriver texter som era kunder vill läsa, gör avtryck i sociala medier genom era berättelser, fotograferar det som ni är stolta över och mycket, mycket mer. Vi ser fram emot att höras!

Vill ni testa oss?
IDR Machine Korr4 Inkl3d 540X540px

Marie har aldrig svetsat, men hon designar fantastiska trycksaker.

På Industrireklam är vi en salig blandning av olika kompetenser – från reklamkreatörer, 3D-konstnärer och fotografer till webbdesigners, copywriters, sociala medie-experter och projektledare som styr projekten i hamn. Gemensamt är en tro på att ett gott samarbete leder till mer effektiv kommunikation – och starkare varumärken. Vill du lära känna oss?

Det här är vi
Ir Shape Marie 595X600

Visste du att

Det är större sannolikhet att vi väljer ett varumärke vi känner till, än att vi väljer okända likvärdiga produkter. Det lönar sig att synas mycket!

Konsten att övertyga de inte redan övertygade 

Marknadsföring handlar om att väcka intresse, skapa kännedom, ge företaget ett ansikte utåt och bygga ett varumärke som målgrupperna känner igen och litar på. Bland annat. Och visst har det blivit enklare att nå ut med sin kommunikation, men konsten är att nå fram i bruset av allt det som kommuniceras idag. Det är många som samsas om kundernas uppmärksamhet så vad ska ni kommunicera för att få era målgrupper att lyssna? Att skapa ett faktiskt värde för kunden är nyckeln  – det är där bra marknadsföring börjar.

Matnyttigt om kommunikation
Lampa 600X500
Laptop 1920X1280 73A0654

Det spelar roll!

Vad du säger spelar roll, precis som hur du säger det och var du säger det. Vi gillar marknadsföring som berättar något av värde och inte skriker för högt. Vi tänker att dina målgrupper är kloka människor som lyssnar på kloka företag som de kan lita på.

Kika i portfolion
Händer på IR

Häng med i verkstaden

Visste du att

Ju mer reklam ett företag satsar på en produkt, desto högre kvalitet tillskrivs produkten av konsumenterna.